Hemstädning Sandviken

Lavhage Fastigheter AB – hemstädning Sandviken

En komplett städfirma

Söker du någon som kan hjälpa till med hemstädning i Sandviken? I så fall är det till oss här på Lavhage Fastigheter AB du ska vända dig till. Vi erbjuder många olika städtjänster till både till privat- och företagskunder och till låga priser. All städning utförs med hög kvalitet och stor noggrannhet.

Om oss

Vår städfirma må vara ganska nyetablerad, men det saknas sannerligen inte kompetens hos våra medarbetare sedan tidigare. Det som är i fokus för oss, är våra kunders önskemål, förutsättningar och behov, och vi lägger upp en plan utifrån detta för att varje kund ska bli helt och fullt ut nöjd.

Vi innehar F-skattebevis.

Hemstädning Sandviken

Små & stora uppdrag

Städning vid ett enstaka tillfälle eller på veckobasis? Är det ett slott som ska städas, eller ett rum och kök? Inget städuppdrag är vare sig för litet eller för stort för oss, vi ställer upp för alla!

100 procent nöjda kunder

100 procent nöjda kunder, det ger vi aldrig avkall på. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete som får ditt hem eller kontor att glänsa! Vi avlutar inget städuppdrag innan kunden anser att det är slutfört!

Vad vi erbjuder för tjänster

Hemstädning Sandviken

Det mesta inom städning erbjuder vi. En del av de tjänster du kan få hjälp med, utöver hemstädning, är:

  • kontorsstädning
  • storstädning
  • flyttstädning
  • och fönsterputsning.

Utöver rena städtjänster kan vi även erbjuda skötsel av grönytor, till exempel gräsklippning, men även hustillsyn. Ska du resa bort ser vi till ditt hus medan du är borta, eller så kollar vi till din sommarstuga när du inte är där.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, eller vill få en kostnadsfri offert, så är du varmt välkommen att kontakta oss på följande sätt:

Lavhage Fastigheter AB

SILVERSLINGAN 25, 811 54 Sandviken

073-812 78 12

kontakt@lavhagefastigheter.se

Hemstädning Sandviken

 

Välkommen till Lavhage Fastigheter AB, en komplett städfirma för alla i eller i omnejd av Sandviken med behov av hemstädning.