Flyttstädning Gävle

Lavhage Fastigheter AB – flyttstädning Gävle

Flyttstädning Gävle

Söker du någon som kan hjälpa till med flyttstädning i Gävle? I så fall är det till oss här på Lavhage Fastigheter AB du ska vända dig till. Vi erbjuder många olika städtjänster till både till privat- och företagskunder och till rimliga priser. All städning utförs med hög kvalitet och stor noggrannhet.

Om oss

Vår städfirma må vara ganska nyetablerad, men det saknas sannerligen inte kompetens hos våra medarbetare sedan tidigare. Det som är i fokus för oss, är våra kunders önskemål, förutsättningar och behov, och vi lägger upp en plan utifrån detta för att varje kund ska bli helt och fullt ut nöjd.

Vi innehar F-skattebevis.

Flyttstädning Gävle

Små & stora uppdrag

Städning vid ett enstaka tillfälle eller på veckobasis? Är det ett slott som ska städas, eller ett rum och kök? Inget städuppdrag är vare sig för litet eller för stort för oss, vi ställer upp för alla!

100 procent nöjda kunder

100 procent nöjda kunder, det ger vi aldrig avkall på. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete som får ditt hem eller kontor att glänsa! Vi avlutar inget städuppdrag innan kunden anser att det är slutfört!

Vad vi erbjuder för tjänster

Flyttstädning Gävle

Det mesta inom städning erbjuder vi. En del av de tjänster vi erbjuder utöver flyttstädning är:

  • hemstädning
  • kontorsstädning
  • storstädning
  • fönsterputsning.

Utöver rena städtjänster kan vi även erbjuda skötsel av grönytor, till exempel gräsklippning, men även hustillsyn. Ska du resa bort ser vi till ditt hus medan du är borta, eller så kollar vi till din sommarstuga när du inte är där.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, eller vill få en kostnadsfri offert, så är du varmt välkommen att kontakta oss på följande sätt:

Lavhage Fastigheter AB

SILVERSLINGAN 25, 811 54 Sandviken

073-812 78 12

kontakt@lavhagefastigheter.se

Flyttstädning Gävle

 

Välkommen till Lavhage Fastigheter AB, en komplett städfirma för alla i eller i omnejd av Gävle med behov av flyttstädning.